به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، کرچک گیاهی است که برای مصارف دارویی در اواخر اسفند ماه کاشته میشود و در شهریور ماه بعد از گل دهی دانههایی شبیه به لوبیا میدهد و از آن روغن کرچک میگیرند.
میوه کرچک به صورت کپسول کروی و خاردار متمایل به سبز یا ارغوانی است که در هنگام رسیدن سخت و شکننده میشود.
اما این گیاه برای بهبود درد مفاصل نیز بسیار مفید است. اما خوردن این دانه باعث به خطر افتادن سلامت انسانها و مسمومیت شدید در فرد میشود.
یکی از شهروندان که با خوردن این گیاه دچار مسمومیت شدید شد ضمن هشدار به شهروندان در خصوص این گیاه تصاویری را ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروندخبرنگار - تهران
بیشتر بخوانید:
متن پیام شهروندخبرنگار
دانههایی که در تصویر میبینید دانههای گیاه کرچک هست که از آنها روغن کرچک گرفته میشود؛ و به اندازه قرص برنج سمی هست و عجیب اینکه هیچوقت و هیچ جا هشدار و توصیهای در موردش نداریم. حتی یک دانه از آن میتواند فرد را به کام مرگ ببرد. کنجکاوی من در سفر باعث شد که من فقط ۳ دانه از این دانه را تست کنم و البته خوش شانس بودم که پوستشون را کنده بودم و در این صورت طبق گفته دکترها به بیمارستان نمیرسیدم و خدا را شکر که فرصت دوباره برای زنده بودن پیدا کردم.
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/