در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
کاهش ۳۲ درصدی بارش نسبت به دوره بلندمدت

کاهش ۳۲ درصدی بارش نسبت به دوره بلندمدت

احد وظیفه رئیس مرکز خشکسالی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش ۳۲ درصدی بارش نسبت به دوره بلندمدت خبر داد و گفت: گرچه در برخی استان ها با کمبود بارش و خشکسالی شدید روبرو هستیم، اما  در دیگر استان‌ها اعم از تهران، قم و البرز وضعیت بارش بهتر از سال های قبل است.

وی با اشاره به اینکه آنامولی یا بی هنجاری دما در اسفند قابل توجه است، افزود: مدل‌ها نشان می‌دهد که در هفته آینده دما نسبت به شرایط بلندمدت کمتر خواهد بود.

وظیفه با اشاره به اینکه دما از ابتدای سال آبی بالای نرمال بوده است، بیان کرد: آنامولی یا بی هنجاری دما در بهمن قابل توجه بوده است.

رئیس مرکز خشکسالی با بیان اینکه از ابتدای سال آبی، بارش در کل کشور کمتر از نرمال بوده است، گفت: طی هفته دوم و سوم اسفند بارندگی کمتر از نرمال و در هفته چهارم و هفته اول فروردین به شرایط نرمال باز می گردد. اما به طور کلی مدل‌ها نشان می‌دهد که در بازه سه ماهه اسفند، فروردین و اردیبهشت به احتمال زیاد، بارش‌ها کمتر از نرمال است.

وی در پایان با بیان اینکه بارش‌های اخیر بویژه در مناطق جنوب و جنوب شرق کمتر از نرمال است، تصریح کرد: مدل‌ها نشان می‌دهد که کمبود بارش در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و هرمزگان تا پایان سال آبی تداوم یابد.

انتهای پیام/