تزریق اولین واکسن کرونا در شهرستان اهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،محمد میرزاپور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر گفت: امروز نخستین محموله واکسن کرونا شامل ۲۱۰ دوز به بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر وارد شد که ۲۰۰ دوز آن برای کادر درمان و ۱۰ دوز دیگر نیز برای مراکز ۱۶ ساعته اهر و هوراند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

او با بیان اینکه این واکسن‌ها در مرحله اول برای پزشکان، پرستاران، بهیاران و کادر خدماتی فعال در بخش ویژه بیمارستان باقرالعلوم و مراکز درمانی اهر و هوراند تزریق می‌شود افزود:امیدواریم به‌زودی دوز‌های بعدی واکسن نیز به دست‌مان برسد.

 اواز مردم خواست همچنان به توصیه‌های بهداشتی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی عمل کنند و تا واکسیناسیون عمومی و ریشه کنی کامل این بیماری، همچنان مراقب خود باشند و کادر درمانی را در مهار و ریشه کنی این بیماری همراهی کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر افزود: تهیه و توزیع واکسن کرونا و واکسیناسیون عمومی از جمله اولویت‌های سیستم بهداشتی برای ریشه کنی و مهار بیماری کرونا بوده و با توجه به گفته‌های وزیر بهداشت و معاون بهداشتی وزیر، امیدواریم واکسیناسیون عمومی از اوایل سال بعد در کشور آغاز شده و شاهد ریشه‌کنی کرونا باشیم.

انتهای پیام/