افزایش ۵ درجه‌ای دمای هوا در آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه، یاسر اشتاد کارشناس اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی گفت : هوای استان تا روز دوشنبه آرام و پایدار و بدون پدیده جوی است، ولی از روز دوشنبه باورود سامانه بارشی به استان بارندگی‌ها منطقه را فرا می‌گیرد.

او اظهار داشت: بارش‌های توام با وزش باد از عصر دوشنبه آغاز شده و تا پایان هفته در استان ادامه دارد که البته تمرکز بارندگی‌ها در جنوب و جنوب غربی خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: مقدار بارندگی‌ها به جز بارش‌های جنوب غربی استان قابل توجه نیست و به صورت پراکنده خواهد بود.

اشتاد با بیان اینکه با خروج سامانه بارشی از استان در پایان هفته جاری افت دما دوباره رخ می‌دهد، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته شهرستان تکاب سردترین شهر استان با دمای هشت درجه سانتی‌گراد زیر صفر بود و ارومیه نیز دمایی بین منفی پنج و مثبت هفت درجه سانتی‌گراد داشت.

آذربایجان غربی در شمال غرب کشور واقع شده و به علت اختصاص ۸۰۰ هزار هکتار از اراضی این استان به کشاورزی، پیش بینی هوا نقش مهمی در میان کشاورزان دارد و بر اقدامات کشت و زرع تاثیر مستقیمی دارد.

انتهای پیام/