تاکنون بیش از ۲۰ هزار بوشهری کرونا گرفته‌اند

تاکنون بیش از ۲۰ هزار بوشهری کرونا گرفته‌اند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر سعید کشمیری، دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۸۲ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

او ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۲ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.

دکتر کشمیری تاکید کرد: امروز دو مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا آقایی با ۸۲ سال سن با سابقه بیماری زمینه‌ای فشار خون و خانمی با ۶۵ سال سن با سابقه بیماری مزمن ریوی در استان بوشهر به ثبت رسید.

او بابیان اینکه هم‌اکنون ۱۶ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این تعداد در حال حاضر ۸ مورد از آن‌ها با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: کل موارد مثبت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون ۲۰ هزار و ۱۶ بوده است.

دکتر کشمیری بیان کرد: مجموع جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر تا ۵ اسفند ۸۸۳ مورد بوده است که از این تعداد ۸۶۵ نفر مورد مثبت قطعی و ۱۸ نفر مورد مشکوک بوده‌اند.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: افزایش آمار مبتلایان زنگ خطری برای استان است که نیازمند رعایت ضوابط بهداشتی از سوی تمام افراد است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر عنوان کرد: از آحاد مردم خواهشمندیم دورهمی‌ها را به حداقل برسانند و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

انتهای پیام/م