طرز تهیه شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه و خاص برای عید نوروز

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی دنیش آشنا کنیم.

مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
مارمالاد مربا به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم

مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)  ۱ عدد
شکر به مقدار لازم
کره کمی
شکلات چیپسی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه (کره بینش خوش طعم میکنه. سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)

برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید (دما و زمان بستگی به فر داره)

بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها، با برس مقدار کمی کره روی شیرینی‌ها بزنید. بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان

سایر نکات
حتما حتما دو طرف هزارلارو که تا دادین بچسبونید وگرنه نون بالا آمده و بد فرم میشه. کره رو هم قشنگ فشار بدین که بچسبه

منبع: پاپیون

انتهای پیام/