نوبخت:
عیدی سال ۱۴۰۰ با حقوق بهمن ماه واریز می‌شود

پرداخت عیدی ۱۴۰۰ با حقوق بهمن

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در رشت گفت: عیدی کارمندان رسمی و غیر رسمی با حقوق بهمن ماه واریز می‌شود.

او افزود: دولت مشکلی در تأمین منابع مالی بر‌ای پرداخت‌های جاری و عمرانی ندارد و در تلاش است منابع بلوکه شده را به کشور برگرداند.


بیشتر بخوانید


در بودجه ۱۳۹۹عیدی کارکنان یک میلیون و ٢٠٠ هزار تومان تعیین شده بود و میزان افزایش حقوق ۱۵ درصد بود ولی رقم نهایی عیدی مصوب در هیات دولت مبلغ عیدی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد.

این افزایش به اعمال فوق العاده ۵۰ درصدی امتیاز قانونی برای حقوق کارکنان و بازنشسته ها در پایان سال گذشته بر می گردد که در نتیجه بر تغییر ضریب و محاسبات عیدی موثر بوده است.

محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه از روز سه شنبه در گیلان حضور دارد.

بازدید از روند عملیات اجرایی باقیمانده پروژه آزادراه رشت - قزوین و حضور در آیین افتتاح همزمان ۱۶۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در رشت از جمله برنامه های سفر ۳ روزه او به استان گیلان بود.

انتهای پیام/ع