کشف ۷۰ هزار لیتر سموم کشاورزی احتکار شده در ساری
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سردار مرتضی میرزایی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی کسب خبری مبنی بر احتکار سموم کشاورزی در یکی از روستا‌های حومه شهرستان ساری، موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

او افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی انبار دپو کشف شد و کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی در حضور کارشناسان ادارات صمت و جهاد کشاورزی استان نسبت به بازرسی از آن اقدام کردند.

فرمانده انتظامی مازندران گفت: در بازرسی از این انبار بیش از ۷۰ هزار و ۵۵۵ لیتر انواع سموم کشاورزی که سال گذشته با ارز دولتی خریداری شده بود، کشف شد.

سردار میرزایی با اشاره به اینکه ارزش کالای مکشوفه برابر اعلام کارشناسان ۱۶۶ میلیارد و ۶۴۸ میلیون ریال برآورد شده، افزود: این انبار با هماهنگی مرجع قضائی پلمب و تحقیقات در این خصوص کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/س