اشراق دومین شبکه پر مخاطب استانی در کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،  لطیفی مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان در دیدار بانماینده مردم ماهنشان انگوران و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه در هر زمانی آماده اطلاع رسانی مسائلی است که ضرورت انعکاس آن از سوی نمایندگان احساس می‌شود، گفت: آمادگی داریم حتی در صحن مجلس و جلسات کمیسیون‌ها حضور پیدا کرده و نسبت به تهیه برنامه از فعالیت نمایندگان استان  زنجان و کار‌های صورت گرفته در مسیر توسعه و پیشرفت را به سمع و نظر مردم شریف این استان برسانیم.


لطیفی با اشاره به رویکرد جدید رسانه استانی برای پرداخت بیش از پیش به شهرستان‌ها و معرفی پتانسیل‌های نقاط مختلف زنجان از برنامه ریزی و راه اندازی برنامه هفته فرهنگی شهرستان‌ها خبر داد و افزود: در اولین گام این برنامه پارسال در شهرستان سلطانیه به اجرا درآمد و سپس سایر مناطق نیز از این امکان رسانه‌ای بهره‌مند شدند که در صورت شکست کرونا از سال بعد این برنامه از سر گرفته خواهد شد.


او گفت: در حالیکه تمام تعهدات و میزان تولیدی که علاوه بر حدود تعیین شده سازمان انجام می‌گیرد، مرکز از کمبود شدید تجهیزات و منابع مالی در رنج است و امیدواریم با توجه به رسالت سنگین رسانه در حفظ و پاسداشت شعائر، اخلاق و امنیت اجتماعی به عهده دارد نمایندگان مجلس شورای اسلامی توجه ویژه‌ای داشته باشند.


رئیس رسانه استانی افزود: برابر نظر سنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی درباره میزان مخاطبان شبکه‌های استانی و محلی صدا و سیما و رضایت آن‌ها از این شبکه در بهار امسال برنامه‌های سیمای مرکز زنجان توانست با جذب ۷۳.۵ درصد مخاطب، این شبکه را به دومین شبکه پر بیننده استانی تبدیل کند و رادیو زنجان هم با ۳۴.۵ درصد مخاطب در جایگاه هفتمین رادیوی پر شنونده استانی قرار گرفته است.


خاتمی نماینده مردم شهرستان‌های ماهنشان انگوران و ایجرود در مجلس شورای اسلامی در این نشست با تقدیر از رویکرد جدید صدا و سیمای زنجان برای تهیه برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و ارتقاء کمی و کیفی تولیدات برنامه‌ای گفت: بیان مشکلات مردم آرامشی را در جامعه ایجاد می‌کند که صدا و سیما در این زمینه موفق بوده و ما هم تلاش می‌کنیم در این راستا کمک کار صدا و سیما باشیم.


او با بیان اینکه تنگنا‌های مالی کار را بسیار سخت‌تر می‌کند گفت: نگاه دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی کشور و استان  زنجان به صدا و سیما باید فراجناحی و بدون ملاحظات سیاسی باشد تا رسانه ملی بتواند در مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان موفق باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان افزود: مجلس فرصت نگاه جزئی به بودجه را ندارد و به کلان آن می‌نگرد و بخاطر همین مسئولان استانی باید ما نمایندگان را در جریان امور قرار دهند تا ما بتوانیم برای دریافت بودجه اقدام کنیم.

خاتمی از مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان بخاطر ایجاد رویکرد جدید در رسانه استانی و همچنین عملکرد درخشان در آگاه سازی جامعه در ایام کرونا تشکر کرد و گفت: صدا و سیما طبق فرموده امام راحل یک دانشگاه عمومی است که می‌تواند در جامعه راهگشا باشد و نمونه بارز این مسئله را در جهاد رسانه‌ای صدا و سیما به منظور آگاهی بخشی و مهار انتشار بیماری کرونا در اقصی نقاط استان زنجان  به عینه مشاهده می‌کنیم.

او رواج یافتن استفاده از فضای مجازی در بین کودکان و نوجوانان را خطرناک معرفی کرد و از صدا و سیما خواست تا با تهیه و پخش برنامه‌های متنوع توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته باشد.

در ادامه این جلسه معاونین حوزه‌های تولیدی، فنی و فضای مجازی رسانه استانی هر یک به بیان عملکرد مشکلات تنگنا‌ها و مسائل مبتلا به حوزه کاری خود پرداختند.
 
 
 
انتهای پیام/م