چهارمین روز بدون فوتی کرونا در مهاباد سپری شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در آذربایجان غربی بستری شدند که ارومیه با ۲۱، میاندوآب با ۱۰ و بوکان و خوی هر کدام با ۵ بیمار جدید بیشترین تعداد بستری را در استان داشتند.

آقازاده افزود: در همین مدت ۲ مورد فوت بر اثر کرونا ویروس در استان ثبت شد که با احتساب این فوتی مجموع قربانیان این ویروس به ۳ هزار و ۵۲۰ نفر افزایش پیدا کرد.

او تصریح کرد: در حال حاضر تعداد کل بستری‌های مربوط به بیماری‌های سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۳۸۱ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۰۲ نفر مشکوک و ۲۸۳ نفر مبتلا به کرونا هستند.


بیشتر بخوانید


رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: تعداد بستری‌شدگان در آی‌سی‌یو نیز ۱۱۹ نفر بوده که از این تعداد، ۲۵ نفر به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.

آقازاده خواستار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم شد و اضافه کرد: با استفاده از ماسک و کاهش ارتباطات با دیگران و حضور نداشتن در اجتماعات می‌توان روند ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش داد.

انتهای پیام/ج