افتتاح ۱۵۰۰ میلیارد تومان طرح صنعتی در مازندران
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان افتتاح ۱۵۰۰ میلیارد تومان طرح صنعتی دهه فجر امسال در استان، گفت: این حجم سرمایه گذاری در قالب ۷ طرح بزرگ و ۹۰ طرح کوچک بوده که باعث ایجاد ۲ هزار و ۴۸۹ اشتغال جدید شده است.

او افزود: از دیگر برنامه‌های این سازمان در ایام الله دهه فجر امسال برگزاری جشن راه اندازی مجدد ۸۰ واحد تعطیل صنعتی با ایجاد اشتغال ۱۰ هزار و ۸۸ نفر بوده که به چرخه تولید دوباره برگشته اند.

قوانلو گفت: اجرای برنامه‌های مختلف در بازار و برپایی جشن انقلاب از دیگر برنامه‌های کارگروه اصناف، بازاریان و صنعتگران در استان خواهد بود.

قوانلو افزود: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد در این  ایام جشنواره فروش با تخفیف توسط واحد‌های صنفی و فروشگاه‌های بزرگ در استان برگزار گردد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: تجلیل از بازاریان و صنعتگران پیشرو در مبارزه با رژیم طاغوت و همچنین مدیران واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی که در انجام کمک‌های مومنانه در ایام کرونا حضور موثر داشته اند از دیگر برنامه‌های این سازمان در این ایام خواهد بود.

انتهای پیام/س