راهیابی فیلم «برای او» به جشنواره فیلم آمریکا

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، نادر سعادتی فرد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول با اشاره به راهیابی فیلم «برای او» به دومین جشنواره بین‌المللی فیلم «Waco Family & Faith» آمریکا گفت: این فیلم در حالی  شانزدهمین حضور بین‌المللی خود را تجربه می‌کند که پیش از این با حضور در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی جوایز مختلفی را از آن خود کرده است.

 او با بیان اینکه فیلم داستانی «برای او» در مدت زمان ۱۶ دقیقه در حوزه هنری خوزستان، دفتر دزفول تهیه و تولید شده است، افزود: این فیلم کوتاه به زندگی پدری می‌پردازد که سال‌ها منتظر بازگشت فرزند خود از سفری بدون بازگشت است.

سعادتی‌فرد اظهار داشت: نویسنده و کارگردان این فیلم سید مرتضی سبزقبا، تصویربردار امیر علی‌ویسی، تدوین فرید دغاغله، صدابردار هادی ساعدمحکم، منشی‌صحنه فاطمه سیاح‌طرفی، طراح‌صحنه، لباس و گریم حمید نورآبادی، عکاس رضا چراغ‌چشم، طراح پوستر سید مرتضی سبزقبا، عکس پوستر میثم خالدیان، مدیر تولید علیرضا مهدویان‌پور و بازیگر محمدرضا صانعیان هستند.

دومین جشنواره بین‌المللی فیلم «Waco Family & Faith» آمریکا ۴ تا ۶ فوریه ۲۰۲۱ میلادی مطابق با ۱۶ تا ۱۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ هجری‌خورشیدی در ایالت تگزاس در جنوب آمریکا برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ی