به پیامک های ثبت رجیستری تلفن همراه چه پاسخی بدهیم؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد، رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیامک با محتوای ثبت رجیستری تلفن همراه، از شهروندان می‌خواهند وارد سایتی به نام رجیستری گوشی تلفن‌همراه با آدرس اینترنتی جعلی شوند.

او افزود: این سایت، مانند رجیستری گوشی تلفن همراه (همتا) شبیه‌سازی‌شده و ابتدا برای ورود به سایت سریال گوشی تلفن‌همراه را از کاربر دریافت می‌کند.

سرهنگ یادگار نژاد تصریح کرد: مجرمان سایبری با این ترفند و درخواست ناچیز مبلغی برای این امر، به راحتی افراد را برای ورود به درگاه‌های جعلی بانکی تشویق کرده و با سرقت اطلاعات بانکی شهروندان حساب آن‌ها را خالی می‌کنند.

او به شهروندان توصیه کرد: شهروندان به هیچ عنوان فریب پیامک رجیستر کردن گوشی تلفن همراه را نخورده و به آن اعتماد و اطمینان نکنند، همچنین در صورت نیاز به رجیستر تلفن همراه حتما به سایت همتا مراجعه کنند.

رئیس پلیس فتا استان کرمان تاکید کرد: سایت‌های دولتی از دامنه ir. استفاده کرده و همچنین آدرس تمامی درگاه‌های پرداخت بانکی نیز https:‎//xxx.shaparak.ir است و اگر سایت دولتی یا درگاه بانکی فاقد این آدرس‌ها باشد، می‌تواند برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان طراحی شده باشد.

او افزود: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند، راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند و همچنین در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری با همکاران ما در میان بگذارند.

انتهای پیام/ م