گوجه‌های گیلاسی لارستان در بازار تهران

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محسن پاریاب مسئول مرکز جهاد کشاورزی درز و سایبان با اشاره به اینکه در تولید گوجه‌های گیلاسی کمترین میزان سم استفاده شده است، گفت: برداشت گوجه گیلاسی از نیمه دوم آذر ماه امسال آغاز شده است و تا اواخر اسفند ماه ادامه دارد.

او با بیان اینکه سیستم آبیاری این مزرعه قطره‌ای بوده است، افزود: متوسط برداشت این محصول ۳۵ تن در هکتار است که پیش بینی می‌شود حدود ۳۵۰ تن گوجه گیلاسی تولید و روانه بازار شود.

پاریاب اضافه کرد: همه محصول تولیدی مزارع تحت پوشش این مرکز خدمات به مقصد استان تهران ارسال می‌شود.

انتهای پیام/