در ارتباط تصویری با رئیس جمهور صورت گرفت:
افتتاح چند طرح بزرگ عمرانی در ساوه

افتتاح چند طرح عمرانی در ساوه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  در مراسمی با حضور استاندار مرکزی و با حضور تصویری رئیس جمهور چند طرح عمرانی در منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه به بهره برداری رسید.

هاشمی مدیرعامل شرکت شهر صنعتی و منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی کاوه گفت: ایستگاه اختصاصی راه آهن اختصاصی منطقه ویژه‌ی اقتصادی شامل محوطه‌ی باز به طول ۴۰ هزار متر مربع از جمله این طرح‌ها بود که راه اندازی شد.

هاشمی افزود: سکوی بارانداز به مساحت ۲۰ هزار متربع و دو انبار سرپوشیده به متراژ ۱۲ هزار مترمربع با صرف اعتباری بالغ بر هزار میلیار ریال به بهره برداری رسید که در مجموع این طرح‌ها ۶۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.

او از تامین و خط انتقال آب در این منطقه‌ی اقتصادی هم خبر داد و اظهار کرد: برای راه انداری کامل این طرح که ظرفیت انتقال ۲۵۰ لیتر در ثانیه را دارد خط لوله چدن داکتیل و ایستگاه پمپاژ و مخازن آب به ظرفیت ۶ هزار متر مکعب توسعه و احداث شده است.

مدیرعامل شرکت شهر صنعتی و منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی کاوه بیان کرد: برای بهره برداری از این خط انتقال هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده که ۲ هزارو۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵ هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاده کرده است.

او در ادامه به بهره برداری بزرگترین مجموعه‌ی انبار‌های استان مرکزی در شهر صنعتی کاوه هم اشاره کرد و ادامه داد: این انبار‌ها به متراژ ۱۳۰ هزار متر مربع به صورت رو باز، زمینه‌ی اشتغال ۱۰۰ نفر را به صورت مستقیم، فراهم کرده و برای آن هزار و ۶۰۰ میلیار ریال اعتبار صرف شده است.

انتهای پیام / ج