نان فلفلی خوشمزه + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه نان فلفلی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


⁩موادلازم برای خمیر :

آب ولرم ۲ پ    شکر ۱ ق م   نمک ۱ ق م    روغن مایع ۱,۴ پ    آرد ۶ پ (پیمانه: ۲۲۰ میلی لیتر) ⁦    خمیر مایه ۱ ق م سرخالی.

موادلازم برای رویه
رب فلفل شیرین ۸ ق م    ⁩رب فلفل تند ۲ ق غ⁦   پیاز ۴ عدد متوسط  ⁩ پنیر لور ترکیه (یا پنیر خانگی بدون نمک)   پودر آویشن ۳ ق غ سرخالی  ⁩روغن زیتون ۱ پ سرخالی  گشنیزبه دلخاه ۱,۵ ق غ  ⁩سیاه دانه برای رویه

⁦⁩طرزتهیه
برای خمیر در ظرفی آب و شکر و نمک رو ریخته مخلوط کنید آرد و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط کنید و ورز دهید و خمیر رو خوب بپوشونید در محیطی گرم استراحت دهید تا حجمش چند برابر شود، برای رویه خمیر پیاز رو ریز خرد کنید و به اون رب و روغن زیتون پنیر و گشنیز رو اضافه کنید مخلوط کنید، و خمیرتون رو در سطح مورد نظر گذاشته (در اینجا ۱۰ عدد خمیر کوچیک و ۱۸ عدد خمیر بزرگ به دست اوردم) با فاصله خمیر هارو بچینید و روش دستمال پهن کنید از اولین خمیر شروع کنید با وردنه باز کردن هی ارد پاشی کنید خمیر نازک گرد باشه و روش مواد فلفلی رو با قاشق بریزید خیلی زیاد نریزید روش نریزید با قاشق صااف و یکدست کنید روش سیاه دانه و اویشن بریزید فر رو از قبل گرم کنید و با دمای ۲۰۰ درجه در فر ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید و بعد از پخت روی نون رو با دستمال بپوشونید و برای هر سری که پخته شد نون قبلی رو از زیر دستمال بردارید و به جاش نون تازه پخته شده رو بذارید این مراحل رو تکرار کنید. 

منبع: turk yemek tarifleri

انتهای پیام/