رئیس مرکز بهداشت بردسکن گفت: افزایش روند افراد مشکوک و موارد تست مثبت در اوج گرفتن مجدد کرونا در بردسکن باعث ابراز نگرانی شده است.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حسین امامیان رئیس مرکز بهداشت بردسکن گفت: در حال حاضر روزانه از ۱۰ بیمار مراجعه کننده به مرکز ۱۶ ساعته طالقانی و بیمارستان، ولی عصر (عج)، ۸ نفر تست
کرونا آنها مثبت اعلام میشود.
او با ابراز تاسف از بی توجهی برخی از شهروندان نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پرهیز از دورهمیهای خانوادگی افزود: متاسفانه طی بازدیدهای میدانی از سطح شهر و بازار میبینم که مردم دیگر آن توجه لازم را نسبت به رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی را ندارند و همچنین دورهمیهای خانوادگی و شرکت در مجالس عزا درحال افزایش است.
رئیس مرکز بهداشت بردسکن بر ضرورت استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی و پرهیز از دورهمیهای خانوادگی تاکید کرد.
انتهای پیام//ز.ق