توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های منتخب کرمانشاه

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : واکسن آنفلوآنزا در مهرماه برای کادر بهداشت و درمان، زنان باردار و تعدادی از بیماران خاص استان، توزیع و تزریق شد.

او از توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های منتخب کرمانشاه خبر داد و گفت : مقدار مناسبی از واکسن آنفلوآنزا وارد استان شده که بین داروخانه‌های منتخب در کل استان توزیع شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این واکسن در شهرستان‌ها بین یک یا دو داروخانه و در مرکز استان بین حدود ۵۰ داروخانه منتخب از جمله داروخانه‌های شبانه‌روزی توزیع شده است.

او در خصوص قیمت واکسن آنفلوآنزا، افزود: این محموله با ارز نیمایی وارد شده که قیمت هر دز ۱۹۰ هزار تومان است.

محمدی گفت: از آنجا که احتمال اپیدمی آنفولانزا در بهمن و اسفندماه وجود دارد توصیه می‌شود بیماران زمینه‌ای، کودکان زیر پنج سال و افراد مسن واکسن را تهیه و تزریق کنند .

انتهای پیام/د