تولید بادمجان سفید برای نخستین بار در هرمزگان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، حامد حسن زاده، کارشناس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی هرمزگان با اشاره به تولید بادمجان سفید در شهرستان میناب گفت: برای تولید این نوع بادمجان در استان هرمزگان ۴ سال کار تحقیقاتی انجام شده و این محصول برای نخستین بار در شهرستان میناب تولید شده است.


بیشتر بخوانید


حسن زاده افزود: از مهم‌ترین مزایای بادمجان سفید نسبت به بادمجان‌های معمولی سیاه و بنفش می‌توان به وجود نداشتن مواد حساسیت‌زا در بافت آن اشاره کرد.

او گفت: با تولید انبوه این محصول کشور از واردات بذر هیبرید بادمجان سفید بی‌نیاز و از خروج ارز نیز جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/ب