عجله زیاد مردم برای ثبت سهام عدالت

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، عباسی  مدیر عامل شرکت تعاونی سهام عدالت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برای ثبت نام در سامانه سجام نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان یا کافی نت‌ها نیست گفت: شهروندان می‌توانند از طریق اینترنت خانگی یا تلفن همراه خود و با داشتن مشخصات هویتی و بانکی ثبت نام کنند.

عباسی از مردم خواست با توجه به شیوع ویروس کرونا در مکان های شلوغ و تجمعات، رعایت دستورالعمل های بهداشتی را در اولویت خود قرار دهند و از تجمع در کافی نت ها برای ثبت سهام عدالت در سامانه سجام بپرهیزند.

او در رابطه با ضرورت ثبت نام سهامداران سهام عدالت در سامانه سجام برای دریافت سود بیان کرد: مردم تا پایان سال برای ثبت سهام عدالت در سامانه سجام مهلت دارند و نیازی به عجله در این کار نیست.

انتهای پیام/ع