نجات مرد ۴۸ ساله از چاه ۱۵ متری در شیراز

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد هادی قانع رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، گفت: این مرد ۴۸ ساله به داخل چاه خشک و بدون آب به عمق ۱۵ متری سقوط کرده بود که رهگذران با شنیدن صدای فرد از داخل چاه، سراسیمه از آتش نشانی درخواست کمک کردند.

او، بیان کرد: این حادثه به علت نداشتن سرپوش روی چاه خشکی که برای قنات حفر شده بود اتفاق افتاد و ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی شیراز به محض دریافت این خبر بی درنگ گروه امداد و نجات این سازمان را از ایستگاه ۱۷ برای امدادرسانی به فرد حادثه دیده به شهرک سبحان اعزام کردند.

قانع، تصریح کرد: آتش نشانان به سرعت با استفاده از تجهیزات مخصوص نجات و نصب کارگاه سه پایه، در یک عملیات سریع، خود را به این شخص رساندند و با رعایت کامل نکات ایمنی، این فرد را به بیرون از چاه انتقال دادند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، با اشاره به آسیب دیدگی این فرد از ناحیه کمر، ادامه داد: مصدوم بلافاصله از سوی عوامل اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافت.

تیم عملیاتی بعد از نصب سرپوش بر روی چاه و ایمنی کامل محل حادثه به عملیات خود پایان دادند.

انتهای پیام/ت