فعالیت ۴۵ هزار همیار طبیعت در استان کرمانشاه

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسن زاده رئیس اداره آموزش ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : همیاران طبیعت در سه سطح دانش آموزی، مروج و محافظ دسته بندی می‌شوند که فعالیت آن‌ها به منظور فرهنگسازی حفاظت از منابع طبیعی است.

حسن زاده از راه اندازی سامانه‌ای با نام همیاران طبیعت خبر داد و گفت : همیاران می‌توانند با مراجعه به این سایت و با توجه به علایق خود نوع فعالیتشان را مشخص کنند.

او با بیان اینکه استان کرمانشاه در جایگاه نخست کشور از لحاظ جذب همیار طبیعت قراردارد، افزود: امسال ۳هزار همیار طبیعت در استان کرمانشاه جذب شده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال این تعداد به ۵هزار نفر برسد.

رئیس اداره آموزش ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به اینکه همیاران طبیعت قبل از دریافت کارت، اموزش‌های لازم را در این زمینه می‌بینند، افزود: در همین رابطه همیاران طبیعت پارسال ۴هزار نفر روز آموزش دیدند و امسال نیز ۶۰ دوره کلاس اموزشی در ۱۴ شهرستان برگزار شده که مروجان مناطق روستایی را نیز پوشش داده است .

انتهای پیام/د