افزایش نظارت بر نانوایی‌ها و پخت نان در شادگان

امید صبری پور سرپرست فرمانداری شادگان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به برگزارش جلسه شورای آرد و نان با حضور مسئولان مربوطه گفت: نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی‌ها، نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد آن‌ها و اجرای دقیق شیوه نامه‌ها درخصوص اعطای سهمیه نانوایی‌ها در این جلسه مطرح و تصویب شد.

او افزود: نان بخش اصلی سبد غذایی مردم است و ساماندهی، تامین و توزیع آرد و کیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت‌های مهم شورای آرد و نان باشد تا باعث رضایتمندی شهروندان شود، چراکه بهبود کیفیت پخت نان از مطالبات شهروندان است و ادارات مربوطه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی‌های شهرستان داشته باشند.

صبری پور اظهار داشت: سلامت شهروندان با بهبود فرآیند تولید مواد غذایی و کیفیت هر چه بهتر آن میسر می‌شود و باید به منظور سلامت نان و متولیان تهیه و توزیع این ماده غذایی اهتمام و جدیت لازم داشته باشیم، ضمن اینکه باید توزیع آرد در سطح شهر‌ها و روستا‌ها متناسب با پخت و کیفیت آن باشد و واحد‌های خبازی در سطح شهرستان دشت آزادگان موظف به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستند.

انتهای پیام/گ