معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شبکه خطوط راه آهن ایران در طول سالهای گذشته تا کنون به ۱۴ هزار کیلومتر رسیده است.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم گشایش راهآهن خواف - هرات در محل ایستگاه خواف گفت: خطوط ریلی کشورمان در مسیر بینالمللی، جمهوری اسلامی ایران را از شرق، غرب و شمال غرب به کشورهای همجوار متصل کرده است.
او افزود: پنج استان در همین چارچوب به شبکه ریلی کشور متصل شدهاند و در ادامه اجرای این برنامه توسعه زیرساختی سه مرکز استانی دیگر نیز به شبکه خطوط
راهآهن جمهوری اسلامی ایران متصل میشوند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل ایران با اشاره به اقدامات مطلوب صورت گرفته برای ساخت راهآهن چابهار - زاهدان، ادامه داد: بهرهبرداری این مسیر ریلی و اتصال آن به
خط آهن خواف - هرات، امکان توسعه را با ایجاد کریدور ریلی از شمال به جنوب کشور دوست و همسایه افغانستان فراهم میکند.
بیشتر بخوانید
خادمی بیان کرد: اجرای مسیر ریلی رشت - آستارا در شمال غرب ایران و اتصال آن به کشورهای جمهوری آذربایجان و روسیه هم کشورمان را از ناحیه شمال غرب به اروپا، ساخت خطوط ریلی شلمچه - بصره و کرمانشاه - خسروی نیز ایران را از سمت غرب به عراق متصل میکند.
او تصریح کرد: هماینک عملیات اجرای همه این خطوط آهن شامل مسیرهای رشت - آستارا، شلمچه - بصره و کرمانشاه - خسروی در جریان بوده و در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل ایران تاکید کرد: توسعه خطوط ریلی شرق و غرب کشور نقش موثری بر گسترش روابط اقتصادی، تبادلات بازرگانی و شکوفایی تجارت بین ایران و کشورهای همجوار دارد.
خادمی اظهار کرد: راهآهن خواف - هرات نیز که امروز بطور رسمی گشایش یافت نقطه عطف روابط اقتصادی و اجتماعی در تاریخ طولانی همزیستی مسالمتآمیز ایران و افغانستان است.
او افزود: فعالیت این خط ریلی در شرق ایران و غرب افغانستان در ادامه توسعه ناوگان ریلی کشورمان بعنوان یکی از اقدامات اثربخش در عرصه روابط بینالمللی محسوب میشود.
انتهای پیام//ف.ش