۲ هزار و ۵۰۰ تن فلفل قرمز در داورزن تولید شد

۲ هزار و ۵۰۰ تن فلفل قرمز در داورزن تولید شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

او افزود: شرایط مطلوب آب و هوایی داورزن برای کشت فلفل بسیار مناسب است به‌طوری که میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل قرمز خشک است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به فعالیت ۷۰ کارگاه فلفل کوبی درداورزن ادامه داد: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های منطقه نیز صادر می‌شود.
 
انتهای پیام// ف.غ