کشف ۲۵ تن چوب بدون مجوز حمل در رودبارجنوب

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امیرافضلی،فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: با اقدام بموقع نیرو‌های پاسگاه ویژه حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودبارجنوب و با همکاری نیرو‌های انتظامی این شهرستان یک دستگاه خودرو حامل چوب بدلیل  نداشتن مجوز حمل توقیف و محموله بارگیری شده ضبط شد.

فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی جنوب کرمان بیان کرد: نیرو‌های یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بصورت شبانه‌روزی و با کنترل گلوگاه‌های قاچاق با متخلفان برخورد جدی خواهند کرد.

او اعلام کرد: حفاظت از منابع طبیعی و تلاش برای مبارزه با قاچاق چوب‌ های جنگلی وظیفه‌ای همگانی است و انتظار می‌رود در این زمینه مردم همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

سرهنگ امیرافضلی گفت: مردم طبیعت دوست می‌توانند در تماس با شماره ۱۵۰۴ کد امداد جنگل و مرتع اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گزارش‌ها و اخبار خود را در زمینه آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی، تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق گیاهان دارویی، حفر چاه غیر مجاز در اراضی ملی و ... اطلاع‌رسانی کنند تا از ورود خسارت‎های جبران‌ناپذیر به عرصه‌های مرتعی و جنگلی جلوگیری شود.

انتهای پیام/ی