طبخ بیش از ۵ هزار پرس غذای گرم در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حجت‌الاسلام محمد صالحی مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه گفت: از ابتدای هفته بسیج تاکنون و در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی ۵ هزار و ۳۰۰ پرس غذای گرم توسط مراکز افق بقاع متبرکه طبخ شده است.

او افزود: تمامی شیوه نامه‌های بهداشتی در روند طبخ غذا رعایت و میان مناطق کم برخوردار سطح شهر کرمانشاه توزیع شده است.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه گفت: در طرح شهید سلیمانی که از ابتدای هفته بسیج آغاز شده و تا ۱۳ دی ماه ادامه دارد علاوه بر طبخ غذا بسته‌های معیشتی نیز در حال تهیه و بسته‌بندی است.

 

 

انتهای پیام /س