رئیس اداره بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت قم‌ عنوان کرد؛
پلمب یک واحد فروشگاه مواد پروتئینی در قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمود شعبانی رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان قم‌ با اشاره به اینکه انجماد زدایی مرغ منجمد یک تخلف بهداشتی است،گفت: این فروشگاه ۳۱۸۵ کیلوگرم ران مرغ منجمد را با گذاشتن در محیطی گرم تبدیل به مرغ به اصطلاح برفکی می‌کرد و به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان میفروخت که به دستور مقام قضائی تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان قم‌ با اشاره به اینکه با انجماد زدایی تا حد زیادی از خاصیت پروتئینی مرغ کم می‌شود، امکان جذب آلودگی‌های محیطی بسیار بالا می‌رود و مرغ‌ها باید بلافاصله به مصرف برسد، افزود: بسیاری از خریداران و مصرف کنندگان از این موضوع آگاه نیستند و پس از خرید، دوباره آن‌ها را منجمد می‌کنند.

شعبانی عنوان کرد: مرغ‌های کشف شده به آزمایشگاه معتمد دامپزشکی فرستاده شده تا در صورتی که آلودگی این مرغ‌ها بیش از حد مجاز نباشد، برای فرآوری به کارخانه‌های سوسیس و کالباس سازی تحویل داده می‌شود و چنانچه حجم آلودگی در این مرغ‌ها بیش از حد مجاز باشد، معدوم خواهند شد.

انتهای پیام/ح