زمستان سختی در پیش است اگر کرونا را عادی بگیریم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نبی زاده مدیر کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در نشست این کمیته گفت: وضعیت خراسان جنوبی در همه گیری کرونا همچنان نگران کننده است و باید کرونا را جدی‌تر گرفت.

 او افزود: مردم اگر فکر کنند اوضاع عادی شده، ممکن است دوباره به شرایط بدتر گذشته برگردیم.

نبی زاده با تاکید بر پرهیز از دورهمی‌ها و شب نشینی‌ها عنوان کرد: هنوز هم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و تردد‌های غیر ضرور اولویت دارد و لازم است دستورالعمل‌های ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا از جانب همه رعایت شود تا وارد پیک زمستانی کرونا نشویم.


بیشتر بخوانید


مدیر کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا همچنین با قدردانی از همکاری خوب مردم در اجرای ممنوعیت‌های تردد اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون، تردد خودور‌های شخصی از محور‌های مواصلاتی ۳۸ درصد و رفت و آمد‌های عمومی هم ۹۱ درصد کاهش داشته است.

پلمب ۳۹ واحد متخلف از محدودیت‌های کرونا

نبی زاده مدیر کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر تشدید نظارت‌ها در طرح محدودیت‌های کرونایی گفت: از ابتدای آذر ماه تاکنون ۵۶ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی استان انجام شده است که ۳۵۲ تیم بر نحوه تعطیلی صنوف غیر ضرور نظارت داشته اند.

او افزود: در نتیجه این بازرسی‌ها ۳۹ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن مصوبه ممنوعیت فعالیت، پلمب شدند.

انتهای پیام/ر