۲۸ هکتار از اراضی ملی دشتستان از دست سودجویان درآمد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی جمادی رئیس کل دادگستری استان بوشهر بیان کرد: ۲۵ هکتار زمین ملی به ارزش ۷۵ میلیارد تومان و سه هکتار زمین ملی به ارزش ۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از دست سودجویان در شهرستان دشتستان خارج شد.

او ادامه داد: این زمین‌ها با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اداره مسکن و شهرسازی و نیروی انتظامی این شهرستان در مناطق فرهنگیان، فاز یک محله امام و روبه‌روی کارخانه آرد رفع تصرف شد.

رئیس کل دادگستری بوشهر، با اشاره به مقابله با پدیده زمین خواری و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در شهرستان دشتستان افزود: هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز علاوه بر اینکه قلع و قمع بنا را به دنبال دارد، جرم به شمار می‌رود و مرتکب این جرم، قابل تعقیب قضایی و پیگیری است.

جمادی عنوان کرد: برای حفظ و دفاع از حقوق مردم و بیت‌المال با قاطعیت با پدیده زمین‌خواری، ویژه‌خواری و رانت‌خواری برخورد می‌شود.


بیشتر بخوانید


او  گفت: همه دستگاه‌های اجرایی در زمینه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز تلاش کنند تا از پیامدهای آن جلوگیری شود.

انتهای پیام/ک