اصلاح و بهینه سازی ۲۱۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط برق در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمدرضا خسروی گفت: مانورسراسری تعمیرات شبکه‌های فرسوده توزیع نیروی برق در ۲۶ مدیریت تابعه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با رعایت همه موارد ایمنی و شیوه نامه های بهداشتی صورت گرفت.

او، مهمترین اهداف برگزاری این مانور را افزایش قابلیت اطمینان و تاب آوری شبکه، کاهش خاموشی و انرژی توزیع نشده، استفاده هدفمند از اعتبارات بهره برداری، ارتقای سطح آمادگی کارکنان به منظور مقابله با بحران‌ها اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس اظهار داشت: افزایش ایمنی و کاهش خسارات غیرمستقیم حوادث ناشی از کار، هم افزایی و تقویت ظرفیت‌های بالقوه درون و برون سازمانی، ارزیابی عملیاتی بهره برداری، آراستگی ظاهری شبکه و مبلمان شهر، افزایش رضایتمندی مشترکان و شهروندان از دیگر اهدافی بودند که در این مانور سعی شد به آنان دست یافته شود.

حمیدرضا جلایر معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: در برگزاری این مانور سراسری در شهرستان‌های ذکر شده استان فارس، بیش از ۱۶۸ گروه عملیاتی و ۳۸۶ نفر نیروی اجرایی و فنی مشارکت داشتند.

او افزود: در این مانور، تعمیرات ۳۸ فیدر و اصلاح و بهینه سازی ۲۱۱ کیلومترشبکه فشار متوسط و هرس ۱۱۱۵ اصله درخت صورت پذیرفت.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۱۶۸ گروه عملیاتی، ۳۳۶ سیمبان راننده و ۵۰ نفر کارشناس ناظر حضور داشته و از ۱۹۴ خودرو عملیاتی نیز استفاده شده است، خاطرنشان کرد: ۸۶۲ مورد ایمن سازی پایه روشنایی معابرعمومی و تعمیرات ۶۷۳ دستگاه چراغ روشنایی معابر نیز از دیگر مواردی بودند که درجریان این مانور گسترده انجام شد.

جلایر، ضمن با کیفیت بالا و مطلوب خواندن نحوه برگزاری این مانور در مدیریت‌های تابعه شرکت توزیع نیرو‌ی برق استان فارس، تصریح کرد: از آنجا که انرژی برق از اهمیت بسیاری برخوردار است، لازم است تا مدیریت‌ها همواره در جهت پیشگیری از حوادث احتمالی و خدمات‌رسانی سریع و مطلوب به مشترکان از آمادگی کامل برخوردار باشند.

انتهای پیام/