۱۵۲ تُن بذر کشاورزی در دامغان توزیع می‌شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،  سیدمحسن طباطبائیان مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: بذر‌های گواهی شده در چهار مرکز جهاد کشاورزی شهرستان در حال توزیع است که قیمت هر کیلوگرم بذر اصلاح شده گندم ۳۹ هزار ریال و بذر جو ۳۲ هزار ریال اعلام شد.

او افزود: کِشت گندم و جو در مزارع شهرستان از دهه اول مهرماه آغاز شده است و تا پایان آذرماه نیز ادامه دارد.

طباطبائیان اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری در ۸۰۰ هکتار جو و در یک هزار و ۱۰۰ هکتار گندم در زمین‌های مناطق حومه، رودبار، فرات، امیرآباد و دیباج کشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان تصریح کرد: تاکنون ۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی گندم و جو شهرستان دامغان بیمه شده است و کشاورزان تا پایان دی ماه فرصت دارند تا نسبت به بیمه کردن محصولات خود اقدام کنند.

او  ادامه داد: رعایت تاریخ کِشت، مقدار بذر مصرفی و انجام عملیات خاک ورزی مناسب از اقدام‌های مهم برای تهیه بستر مناسب کشت گندم و جو است.

انتهای پیام/ح