بهسازی آب بندان در ۱۲۷ منطقه در گیلان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،مجتبی شاه نظری، مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:  تاکنون هزار و ۶۰۰ هکتار از آب بندان‌های استان بهسازی و احیا شده است.

او با بیان اینکه  این آب بندان‌ها در ۱۲۷ منطقه در ۱۶ شهرستان استان احیا شده است، افزود: برای احیا و بهسازی آب بندان‌ها، پارسال ۴۴۰ هزار میلیون ریال اعتبار ملی و استانی اختصاص یافته است.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، با اشاره به اهمیت آب بندان‌ها به عنوان یکی از منابع تاثیر گذار در تولید محصولات کشاورزی به ویژه برنج ، تصریح کرد: با توجه به نزدیکی آب بندان‌ها به شالیزار‌ها، هدررفت انتقال و توزیع آب کاهش یافته و علاوه بر تامین آب شالیزار‌ها، زمینه مناسب برای آبزی پروری و تقویت سفره‌های زیرزمینی نیز فراهم شده است.

انتهای پیام/م.ع