طعم تلخ تبعیض میان کارگران کارخانه قند اسلام آباد غرب؛ سازمان اتکا به مسئله ورود کند
۸۵ نفر از یک کارگران کارخانه قند وابسته به سازمان اتکا به دلیل شرکتی بودن، ۱۲ ساعت در روز کار میکنند، اما فقط ۸ حقوق میگیرند.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از کارگران کارخانه قند اسلام آباد غرب که از صنایع وابسته به سازمان تعاونی مصرف کادر نیروهای مسلح (اتکا) است، به وجود تبعیض در انعقاد قراردادهای این کارخانه اعتراض دارند.
یکی از کارگران این کارخانه به خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره توضیح داد: در این کارخانه نیروها با چند وضعیت شغلی کار میکنند که شامل رسمی، پیمانی، فصلی و شرکتی هستند. نیروهای شرکتی هم مانند بقیه در قسمتهای مختلف از جمله فنی، تولید و حراست مشغول هستند.
۱۲ ساعت کار در ازای ۸ ساعت حقوق
وی درباره ساعت کاری کارگران شرکتی گفت: ساعت کاری بیشتر نیروها به صورت ۱۲ ساعتی است؛ یعنی ماهیانه حدود ۱۶۰ ساعت اضافه کار، مازاد بر کار قانونی خود مشغول به کار هستیم که ۱۵ روز آن روزکاری و ۱۵ روز دیگر شیفت شب است.
این کارگر ادامه داد: متاسفانه هیچ مبلغی بابت این ساعات به ما پرداخت نمیشود و فقط حداقل حقوق ثابت قانون کار ۸ ساعتی بدون تعطیلات و دیگر مزایا پرداخت میشود؛ لازم به ذکر است این مزایا به نیروهای رسمی، فصلی و پیمانی کامل پرداخت میشود و ما هر چه پیگیر میشویم کسی پاسخگو نیست!
وی افزود: قرار بود یک طرح در سازمان اتکا انجام شود که تمام نیروهای شرکتی با این سازمان قرارداد مستقیم ببندند، در کارخانه ما نیز از سال ۹۸ از همه نیروهای شرکتی مدارک و عکس برای تکمیل پرونده جهت اجرا شدن طرح جمع آوری شد و قرار بود از ابتدای امسال (سال ۹۹) قرارداد این نیروهای شرکتی با خود سازمان اتکا باشد، ولی تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.
این کارگر بیان کرد: پس از پیگیری معلوم شد که خود شرکت قند اقدامی در این زمینه انجام نداده است و پیمانکار جدید طبق روال قبل در کارخانه مشخص شد.
وی در پایان از باشگاه خبرنگاران جوان خواست تا با پیگیری موضوع به احقاق حقوق از دست رفته این کارگران کمک کند.
با توجه به سخنان وزیر دفاع درباره نقش تولیدات سازمان اتکا در کشور این طور برداشت می شود که نقش آن ها بسیار پررنگ است؛ بنابراین توقع میرود مدیران این سازمان با حمایت از موضوع ساماندهی قراردادهای کارگران و سایر کارکنان شرکتی که زنجیرههای اصلی تولید در کارخانههای وابسته به این سازمان هستند، یک گام دیگر در حمایت از کار و کارگر ایرانی بردارد.
انتهای پیام/