سیستم ایمنی بدن ،خط مقدم مقابله بدن انسان با ویروس‌ها

اصغری کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: میوه‌ها و سبزیجات به دلیل آنتی اکسیدان مقدار قابل توجهی ویتامین آ و سی دارندکه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد.

او افزود :مواد غذایی حاوی آهن ، روی و مغز‌ها بسیار مفیداند و در عوض مواد غذایی چرب و شیرین و پرنمک به هیچ وجه توصیه نمی شود.

اصغری گفت: اضافه وزن و چاقی می تواند زمینه ابتلا به کرونا را افزایش دهد.

کارشناس تغذیه  افزود:دریافت مواد غذایی را کنترل کنند و رژیم‌های خودسرانه در این روز‌ها نگیرند.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: در صورت ابتلا به ویروس کرونا بسته به گروه سنی باید تغدیه کنترل شود و مواد دریافتی مفید و مغزی باشد. 

اصغری گفت : افراد مبتلا به کرونا کاهش اشتها دارند ، از وعده‌های کوچک و متعدد استفاده کنند ، از غذا‌های نفاخ پرهیز کنند

کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف زیاد مایعات در درمان و پیشگیری از کرونا موثر است.

در این روز‌های کرونایی در کنار رعایت موارد بهداشتی باید حواسمان به تغدیه باشد تا بدنی مقاوم در برابر ویروس کرونا داشته باشیم.

انتهای پیام/ک