کارگاه‌های شالیکوبی در شوشتر پایش شدند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهروز نجاتی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شوشتر گفت: کشت و برداشت برنج در سطح بیش از ١۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سال ٩٩ و فعالیت کارگاه‌های متعدد کوچک و بزرگ شالیکوبی و شالی خشک کنی در این شهرستان باعث شده تا این شهرستان به یکی از قطب‌های کشاورزی در زمینه کشت و تولید برنج در خوزستان تبدیل شود.

او افزود: برداشت این محصول در فصل پاییز به دلیل چالش‌های ناشی از سوزاندن کاه و کلش از سوی برخی کشاورزان و تشدید فعالیت واحد‌های برنجکوبی، دارای حساسیت‌های زیست محیطی خاص خود هستند و در برنامه‌های نظارتی این اداره و پدافند غیرعامل در حوزه محیط زیست باید آن را به عنوان مساله‌ای مهم مورد توجه و رسیدگی قرار داد.

نجاتی با بیان اینکه برنامه پایش شالیکوبی‌ها با همکاری کارشناسان این اداره همچون پارسال صورت گرفت و ضمن بازدید و بررسی وضعیت زیست محیطی این واحد‌ها برای ۲ واحد برنجکوبی نیز به دلیل رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی اخطاریه صادر شد، اظهار داشت: به دلیل ارتباط نزدیک و مستقیم صاحبان این کارگاه‌ها خصوصا در این فصل با کشاورزان جهت خرید شلتوک، بروشور‌هایی با مضامین ممنوعیت و مضرات سوزاندن کاه و کلش در بین آن‌ها برای انتقال به کشاورزان توزیع و از آن‌ها خواسته شد تا با راهنمایی شالیکاران آن‌ها را از سوزاندن ضایعات کشاورزی خود منع کنند.

انتهای پیام/گ