سکون هوا تا پایان هفته در اصفهان ادامه دارد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،آسیه آقایی کارشناس اداره پیش بینی هواشناسی استان اصفهان، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی بیانگر تداوم جوی پایدار در سطح استان اصفهان و انباشت غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی تا سه روز آینده است و کیفیت هوا در این مناطق به ویژه در ساعات اولیه روز کاهش می‌یابد.

کارشناس اداره پیش بینی هواشناسی استان اصفهان با اشاره به استمرار سکون جوی تا روز چهارشنبه ، افزود: این پدیده در سطح کشور و استان اصفهان همچنان ادامه دارد، اما شدت آن نسبت به هفته گذشته کمتر است و افزایش ابر و بهبود کیفیت هوا در ساعات بعد از ظهر دور از انتظار نیست.

او با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، اضافه کرد: بیشینه و کمینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در این مدت بین ۲۴ و پنج درجه سانتی‌گراد بالای صفر در نوسان است.

آقایی افزود: خور وبیابانک با دمای ۲۸ درجه سانتی گراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای یک درجه سانتی گراد زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/م