برداشت گردو در مراغه ۲۵ درصد افزایش یافت

برداشت گردو در مراغه ۲۵ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،کریمی  مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: افزایش بارندگی، رعایت اصول فنی توسط باغداران، ارتباط خوب بین مروجان با کشاورزان و باغداران و نیز استفاده از مواد ضد تنش و مکانیزه کردن باغات با بهره گیری از سیستم‌های ضد سرما و ضد تگرگ از عمده دلایل افزایش تولید محصول گردو در این شهرستان بوده است.

او گفت: امسال حدود چهار هزار و ۴۰۰ تن گردو از یک هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی  زیرکشت این محصول برداشت شده است.

کریمی اصل افزود: براساس برآورد‌های کارشناسان جهاد کشاورزی، مقدار تولید متوسط گردو از سطح باغات این شهرستان در سال زراعی جاری، حدود چهار تن در هر هکتار است.

او گفت: گردوی تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت مناسب به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه می‌شود.

شهرستان مراغه با بیش از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از قطب‌های مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.

انتهای پیام/ک