اماکن ۶۶ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار سلماس سنددار شده است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سجاد پیرمراغه سرپرست بنیاد مسکن سلماس با اشاره به وجود ۱۴۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان گفت: تاکنون طرح سنددار کردن اماکن در ۹۳ روستای این شهرستان شامل ۶۶ درصد روستا‌ها اجرایی شده است.

 پیرمراغه  افزود: ۲۰ هزار و ۷۶۸ واحد مسکونی روستایی در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در سلماس وجود دارد که تاکنون ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد از این تعداد سنددار شده است.

سرپرست بنیاد مسکن سلماس ادامه داد: متقاضیان این طرح می‌توانند مدارک خود را به دهیاری تحویل دهند و از سفر به شهر خودداری کنند که در این صورت کارشناسان این اداره به دهیاری روستا‌ها مراجعه و اسناد لازم را تحویل می‌گیرند.

پیرمراغه اضافه کرد: کارشناسان این اداره کل آمادگی لازم را جهت حضور در روستا‌ها دارند تا مدارک لازم را از روستاییان بگیرند و طرح سنددار کردن اماکن روستایی را با سرعت پیش ببرند.

سرپرست بنیاد مسکن سلماس گفت: برای سرعت بخشیدن به اجرای طرح سنددار کردن اماکن روستایی بالای ۲۰ خانوار جمعیت نیازمند همکاری مردم هستیم.

انتهای پیام/ن م