فوت ۲۶ بیمار کرونایی در آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت گذشته

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، جوادآقازاده  رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی با اشاره به افزایش ۲۶ نفری تعداد فوت‌شدگان بر اثر بیماری کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: تعداد کل فوت‌شدگان در استان به هزار و ۳۷۳ نفر رسیده که روند افزایشی آنان بسیار خطرناک است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا در استان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، شاهد فوت ۲۶ نفر دیگر بر اثر این بیماری در استان بودیم.

آقازاده  با اظهار تاسف از تلفات بالای ناشی از کرونا در استان در هفته‌های اخیر افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۳۰ نفر نیز به خاطر ابتلا به بیماری حاد تنفسی در مراکز درمانی آذربایجان‌غربی بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: طبق آخرین آمار، تعداد بستری‌های ناشی از ابتلا به بیماری حاد تنفسی در آذربایجان‌غربی به هزار و ۲۳۸ نفر رسیده که از این تعداد ۷۳۰ نفر مشکوک و ۵۰۸ نفر مبتلا به کرونا هستند.

آقازاده بیان کرد: تعداد بستری‌شدگان در آی‌سی‌یو نیز ۲۲۷ نفر است که از این تعداد، ۶۸ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

انتهای پیام/ن م