فعالان توئیتر در چند روز گذشته نوشتند:
صلحی که از روی ترس و ذلت باشد ننگ است!

.به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امام خمینی(ره) در ۲ شهریور ۱۳۶۵ فرمودند "آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المومنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله‌گر درست شد، این ما را هدایت می‌کند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی".

شاید این روزها به این صحبت‌های حضرت امام بیشتر از هر زمان دیگری نیاز داشته باشیم؛ روزهایی که هر کس بنا به اقتضا و مصلحت خود تعبیر متفاوتی از مفهوم صلح و جنگ می‌کند، فرقی هم نمی‌کند از عوام باشد یا خواصی که مسئولیت اجرایی کشور را به عهده دارد.

واقعیت آن است که امام حسن‌مجتبی علیه‌السلام با معاویه نه صلح کردند و نه بیعت. همانگونه که امیرالمؤمنین علیه‌السلام به علت فقدان نیرو حکمیت را پذیرفتند، امام حسن مجتبی‌ علیه‌السلام نیز به همین دلیل با معاویه نجنگیدند.


بیشتر بخوانید


اما در سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام زمینه‌ای فراهم شد تا بحث صلح امام حسن (ع) دوباره مطرح شود و مطرح‌کنندگان آن، با توجه به شرایط امروز جامعه، آن را تحلیل و تفسیر کنند. از اینرو در چند روز گذشته دو کلیدواژه #صلح_امام_حسن و #جریان_تحریف پرکاربردترین عباراتی بودند که فعالان فضای توئیتر از آن برای روشنگری و مقابله با تحریف تاریخ و تبیین واقعیتها بهره بردند. کاربران فعال توئیتر تلاش کردند ثابت کنند این حرف که "امام حسن مجتبی علیه السلام به مسجد رفتند برای مردم سخنرانی کردند و دیدند اکثریت قاطع صلح می‌خواهند بنابراین صلح را انتخاب کردند" همان جریان تحریفی است که همواره در طول تاریخ وجود داشته و بنابر اقتضاء زمان، وقایع و رویدادهای تاریخ را تفسیر می‌کند.

در ادامه پست‌هایی را از نظر می‌گذرانید که کاربران فضای مجازی برای مقابله با تحریف تاریخ در توئیتر به اشتراک گذاشتند:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

انتهای پیام/