اهدای اعضای بدن بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند عضو

اهدای عضوبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، زهرا سیاح هماهنگ کننده تیم پیوند عضو چهارمحال و بختیاری گفت: با تأیید مرگ مغزی علی مردان قیصری و اعلام رضایت خانواده نیکوکار این بیمار، عمل جداسازی عضو با موفقیت در بیمارستان آیت الله کاشانی (ره) شهرکرد انجام گرفت.

او افزود: مرحوم قیصری از اهالی شهر سرخون از چند روز گذشته به سبب تصادف در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان کاشانی تحت مراقبت بود.


بیشتر بخوانید


سیاح اضافه کرد: با این وجود، مرگ مغزی این بیمار تأیید و با اعلام رضایت اهدای عضو خانواده نیکوکار مرحوم قیصری کلیه ها، کبد و نسوج این بیمار جدا شد.

او ادامه داد: کبد و کلیه‌ها به شیراز و نسوج به تهران ارسال گردید.

سیاح گفت: تیم چهارمحال و بختیاری از معدود تیم‌هایی است که در دوران قرنطینه کرونا با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی همچنان در جهت اهدای عضو فعال است و تا کنون ۱۱ عمل اهدای عضو در سال ۹۹ در این استان اتفاق است.

انتهای پیام/ف