آغاز عملیات احداث گورآب در شهداد

آغاز عملیات احداث گورآب در شهداد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مصطفی قطبی نژاد، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرمان گفت: عملیات احداث گورآب شماره یک در منطقه محمد آباد تکاب بخش شهداد با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان آغاز شده است.

او با اشاره به اینکه ردیف اعتباری این طرح از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در سال ۹۸ تامین شده است، افزود: طول این بند، ۲ هزار و ۱۴۹ متر، حجم آن ۲۱۹ هزار متر مکعب بوده و شامل سه سرریز سنگی ملاتی با حجم ۶ هزار و ۵۰۰ متر مکعب است.

قطبی نژادبا بیان اینکه مساحت حوزه بالادست این بند، بیش از ۶۰۰ کیلومتر مربع است، بیان داشت: حجم مخزن این بند در هر نوبت آبگیری بیش از یک میلیون متر مکعب است که علاوه بر کنترل سیلاب‌های منطقه، تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، رونق بخشیدن به بخش کشاورزی و دامداری منطقه، نقشی موثر در کاهش خشکسالی‌های پیاپی سالیان اخیر ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام/ م