شهروندخبرنگار مرکزی؛
پخت شیره انگور در روستای وفس + فیلم

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می‌نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامین ها تأمین می‌کند.

شهروندخبرنگار ما فیلمی از مراحل پخت شیره انگور در روستای وفس شهرستان کمیجان را ارسال کرده است.

منبع: علی - مرکزی 


بیشتر بخوانید:

جشنواره پخت سمنو به مناسبت ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) + فیلم


{$sepehr_media_12683672_400_300}

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/