کاهش مرگ عابران پیاده در مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر علی عباسی مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه ۶۶ نفر عابر پیاده از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال در حوادث رانندگی مازندران جان باختند، گفت: مرگ عابران پیاده در حوادث رانندگی مازندران از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد کاهش داشت.

او افزود: مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال در مازندران ۲۴۹ نفر بود.


بیشتر بخوانید


دکتر عباسی گفت: به تفکیک محور برون شهری و راه روستایی با ۳۶ درصد بیشترین فوتی در آن  گزارش شده است.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران در خصوص بالاترین آمار مرگ عابران پیاده در استان، ادامه داد: شهرستان‌های  بابل با ۱۱ نفر، ساری و تنکابن هر کدام با ۹ نفر بیشترین عابران فوت شده و کاردشت، گلوگاه و نور هر کدام با یک فوتی عابر کمترین شهر‌هایی هستند که گزارش شده است.

او در خصوص بیشترین خودروی درگیر با متوفیان افزود: به تفکیک سواری با ۵۸ درصد، وانت بار با ۲۱ درصد، موتور با ۹ درصد و سایر با ۱۲ درصد فوتی اعلام شد.

دکتر عباسی گفت: مرداد با ۲۰، تیر با ۱۶، اردیبهشت با ۱۳ نفر بیشترین و فروردین با ۷ مورد کمترین ماه‌هایی هستند که مرگ عابران پیاده در این ماه‌ها ثبت شد.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه ۳۵ نفر از عابران در بیمارستان و ۳۱ نفر در محل حادثه فوت کردند، افزود: دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمار‌های پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشته‌ها و زخمی‌های حوادث رانندگی موثر باشند.

انتهای پیام/ م