طلاب جهادی همچون دوران دفاع مقدس به مقابله با کرونا پرداختند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی در دیدار با معاون منابع انسانی و مالی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور اظهارداشت: طلبه‌های جهادی و جوان همچون دوران دفاع مقدس امروز هم در عرصه‌های مختلف وارد عمل شدند و جانفشانی‌های زیادی از خود به نمایش گذاشتند.

امام جمعه زاهدان بر ضرورت ارتقای کمی و کیفی حوزه‌های علمیه سراسر کشور برای اثر گذاری بیشتر و بهبود شرایط تاکید کرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: ارائه خدمات به قشر طلاب علوم دینی پر تلاش در قبال زحماتی که بر دوش دارند ضروری است هر چند اجر و مزد این عزیزان نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین محامی ایجاد ارتباط از زاهدان با سایر شهرستان‌ها با توجه به گستردگی سیستان‌وبلوچستان را سخت عنوان کرد.

نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور با ارائه خدمات هوشمند، حضوری قوی‌تر و گسترده‌تر از حیث مخاطبان شیعه و اهل سنت داشته باشد.

انتهای پیام/گ