برداشت ۲۱ هزارتن فندق از باغ های گیلان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسا فر، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان  با اشاره به اینکه ۱۹ هزار و ۲۳ هکتار از باغ‌های گیلان به کشت فندق اختصاص دارد، گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲۱ هزارتن فندق به ارزش ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از باغ‌های گیلان برداشت شود.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با برداشت ۷۰ درصدی باغ‌های فندق، ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن فندق از درخت چیده شده، افزود: باغداران  گیلانی  تاکنون ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد عایدشان شده است.

 پارسا فر با اشاره به اینکه گیلان ۵۹ هزار و ۵۰ خانوار دارد که فندق کاری، شغل شان است،گفت: ۸۵ درصد فندق ایران در شهرستان‌های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالش و آستارا تولید می‌شود.

او  افزود: برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه دارد.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: فندق پروتئین، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماری‌های گوارشی مفید است.

 

انتهای پیام/م.ع