شناسایی ۳۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در کاشان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون ۵۸ هزار و ۴۸۲ نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل مراجعه کرده‌اند، اظهار کرد: سه هزار و ۸۸۵ بیمار مبتلا به کرونا ویروس تاکنون از مراکز درمانی منطقه کاشان مرخص شده‌اند.

او با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته در این منطقه ۳۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس بستری شده‌اند، تصریح کرد: از این تعداد یک نفر اهل توابع آران و بیدگل، یک نفر اهل محلات و ۲۹ نفر اهل کاشان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۰۷ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در مراکز درمانی منطقه کاشان بستری هستند که ۲۳ نفر از آن‌ها در بخش‌های ویژه بستری شدند و مورد فوتی در ۲۴ ساعت گذشته رخ نداده است.

او اضافه کرد: با اضافه شدن ۳۵ مورد جدید تست کرونا مثبت، تاکنون جواب آزمایش و تست کرونای دو هزار و ۶۸۹ نفر در منطقه کاشان مثبت شده است.

انتهای پیام/م