آموزش مجازی همراه با نظارت بر کیفیت محتوای آموزشی الکترونیکی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خزایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مجازی شدن کلاس‌های تئوری در دانشگاه تا پایان بحران کووید ۱۹ از مهمترین تصمیمات است.

او گفت : در این مدت با تلاش اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه بیش از ۱۴ هزار مورد محتوای آموزشی تولید و در سامانه نوید در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

خزایی افزود : تعداد ۳۶۲ نفر از اساتید عضو هیات علمی و حق التدریس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ارائه محتوای آموزشی فعالیت قابل توجهی در آموزش مجازی در دانشگاه داشتند.

او افزود : تعداد ۳۱۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه از آموزش مجازی بهره‌مند شدند و سایر دانشجویان نیز از جمله رزیدنت ها، اینترن‌ها و دوره‌های کارورزی و کارآموزی ناگزیر به شرکت در کلاس‌های عملی بودند که این کلاس‌ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و توجه به شرایط کرونایی برگزار شد.

خزایی ادامه داد : از دیگر دغدغه‌های ما در معاونت آموزشی دانشگاه برگزاری آزمون‌ها بود که با تصمیمات و اقدامات انجام شده در ماه گذشته بیش از ۱۰ آزمون با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و به بهترین نحو و بدون هیچ مشکلی برگزار شد.

او افزود : تقویت مهارت اساتید عضو هیات علمی در تدوین و تهیه محتوای الکترونیکی، نظارت بر محتوای آموزشی جهت بهبود کیفیت آن‌ها و بهره مندی دانشجویان از ۱۰ درصد محتوای آموزشی به صورت آن لاین با استفاده از نرم افزار‌های ادوبی کانکت، اسکای روم و ... و ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت مشارکت بیشتر دانشجویان در کلاس‌های مجازی از مواردی است که در ترم آینده به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت .

انتهای پیام/د