فروش پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه آزاد بوشهر در ضایعاتی! + نتیجه پیگیری

به گزارشگروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،  در یکی دو روز گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد تعداد زیادی پایان‌نامه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به ضایعاتی فروخته شده است. از این روز تعدادی از شهروندان عزیز ضمن ارسال این فیلم برای شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درخواست پیگیری این موضوع را داشتند.




متن پیام و فیلم ارسالی شهروندخبرنگاران در مورد فروش پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه آزاد بوشهر در ضایعاتی!

اخیرا کلیپی تحت عنوان "فروش پایان نامه‌های دانشجویان دانشگاه آزاد بوشهر به ضایعاتی" به سرعت در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است.
سوال مهم اینست با توجه به این که این‌پایان نامه‌ها حاصل دسترنج دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری بوده است و مرجع علمی مناسبی برای دانش پژوهان آینده خواهند بود، چرا با این رساله‌های پژوهشی اینگونه برخورد شده است؟

 

{$sepehr_media_12525841_400_300}

 



دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در خصوص انتشار این تصویر با عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی انباری از پایان نامه‌ها را به ضایعاتی فروخت» توضیحانی داده است که می‌توانید در لینک (پیوند) زیر مشاهده کنید.


دانشگاه آزاد بوشهر: پایان‌نامه‌ها در کتابخانه است نه در انبار ضایعاتی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر درخصوص انتشار تصویری با موضوع فروش پایان‌نامه‌های این دانشگاه به ضایعاتی اطلاعیه صادر کرد.

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/